Over ons

Welkom bij Thus Living.

Thus Living is een jong, groeiende webshop die denkt vanuit de behoeften van de klant. Wij vinden het elke keer weer geweldig om te zien hoe klanten hun inrichting weten te verrijken met product(en) uit onze collectie.

Een woonwinkel anno nu: online, laagdrempelig en hartelijk in contact, de trends van morgen, kwaliteit voor betaalbare prijzen en service hoog in het vaandel.

 

Over ons

Hoe vertalen wij dit naar de klant?

Het volgende mag je van ons verwachten:

  • Bereikbaar, want contact met de klant vinden wij het leukst. Wij zijn bereikbaar op een manier die bij jou past. Stel al je vragen via e-mail, telefoon of per brief.
  • Betaalbare kwaliteit.
  • Shop plezier in een veilige online omgeving met de leukste producten.
  • Een grote diversiteit aan producten, van leuke woonaccessoires en decoratie tot eetkamerstoelen en verlichting
  • Service hoog in het vaandel, we denken in oplossingen en mogelijkheden.

Dit is waar we met Thus Living voor staan. Flexibel, hartelijk en bereikbaar.

Welkom bij Thus Living!

Bezorgen

Bezorgafspraak

Stel je voor, je bestelde eethoek staat morgenochtend al bij je op de stoep. Zou je daar al op klaar zijn? Of wellicht zit je midden in een verhuizing, en vind je het ideaal als de producten nog even bij ons opgeslagen kunnen worden. Géén probleem!

Om deze reden hebben we deze service in het leven geroepen. Nadat je de bestelling geplaatst hebt hoef je niet bang te zijn dat het de volgende dag al op je stoep staat. (overigens, als je dat graag wil kan dat vaak ook nog)

Wij nemen na je bestelling snel contact op en informeren je over de bezorgwijze. We stemmen de afleverdatum met je af, en proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeur van jou als klant. We hebben de ruimte!

Een bezorgafspraak geldt niet voor producten die met een pakketservice geleverd kunnen worden. Hiervoor krijg je een track & trace code toe gestuurd nadat je de bestelling hebt geplaatst.

KLANTENSERVICE?

Voor ons is klantenservice een belangrijk speerpunt. De klant is bij ons altijd koning. Problemen zullen wij, ten alle tijden goed met je oplossen.

Retouren

Retouren kan bij ons binnen 14 dagen neem hiervoor altijd even contact met ons op zodat wij, indien nodig een afhaalafspraak kunnen maken.  

Speeerpunten

Huiskamer

Shop hier alles voor in jouw huiskamer. Bekijk de prachtige collectie van tafels tot eetkamerstoelen, van vloerkleden tot bankstellen. 

Kantoor

Thuiswerken is inmiddels bij velen ingeburgerd. Wel fijn om voor jezelf een prettige werksfeer te creeren. Bekijk hierons aanbod.

Raambekleding

Leuke items voor jouw raam vindt je hier. Bekijk hier de accessoires voor in de vensterbank en voor het raam. 

Slaapkamer

Lekker slapen in een fijn ingerichte slaapkamer is belangrijk voor iedereen. Bij ons vindt je fijne items om van jou slaapkamer een echt paradijsje te maken.

Zitmeubels

Goed zitten maar ook mooi zitten dat kan met de zitmeubels van Thus Living! Een ruim assortiment met een groot scala aan kleuren vind je hier. 

Kasten

Berg je spullen op, stal je mooiste stukken uit of zet je mooiste boeken in een kast van Thus Living. Voor alles en iedereen een geschikte kast.

Wanneer je een vraag/opmerking hebt of graag een vrijblijvende offerte ontvangt, neem dan gerust contact op. Onze verkoopadviseur staat graag voor je klaar.

Locatie

Zonnehorst 16
7207 BT Zutphen
Open dagelijks 10:00 – 16:30

 

contact

info@thuslivig.nl
+31853034251